Peixos Puignau girona auguaviva.
Industrial Casa No S.A.17181 AiC/ Tarragona, 69vaguaviva , España
![](http://www.museudelapesca.org/peixos/imatges/mordipun.jpg)
UNA LLUBARRO
|
Cos robust i una mica aplanat lateralment. Boca
relativament gran. Dues aletes dorsals, la primera espinosa i la segona,
formada per una espina i radis . Aleta caudal lleugerament forcada.
Dors gris argentat amb irisacions blavoses, costats argentats. Joves i
adults amb taques negres sobre el cos. Una taca negra ben visible
darrere el cap. |
Carn molt apreciada, |
![](http://2.139.203.117/magatzem/images/1.jpg)
-
GAMBA COSTA
|
Cos llis, relativament tou. El cap presenta, a la seva part superior, una espina amb 3 dents, llarga a les femelles i curta als mascles. Coloració general vermella quan l?animal és viu, i blavosa quan és mort. |
| |
| | | | | | | | | |
|
|
|
|
|
|
|
|
Espècie que viu a prop del fons, entre els 80 i 1440 m.
Efectua importants desplaçaments migradors, passant dels 150 m (nit) a
més de 800 m (dia). Femelles madures als mesos d?estiu.
Es troba a la Mediterrània occidental. A l?Atlàntic oriental s?estén de
Portugal a Cap Verd.
|
|
|
UNA TUNYI NA |
present en grans peixos com la tonyina vermella, el tauró, el lluç i el peix espasa; en cadmi que es concentra sobretot en les vísceres i el cap dels crustacis com ara gambes i crancs; i en nitrat que es troba de manera natural en els vegetals de fulla ampla com ara els espinacs, l’enciam, les bledes i la remolatxa.
UNA ESCORPORA
Quan hi ha escórpora al mercat val la pena comprar-la...és, per a mi, la millor peix, de gust...espectacular!
A
Catalunya en diem escórpora o cap roig, al Cantàbric en diuen cabracho,
i d'altres noms que jo no havia sentit mai ...en definitiva és peix de
roca, cal anar en compte amb les espines!!!!
![](http://static.blogo.it/ecologiablog/Ecologiablog_calamargigantemuseo.jpg)
CALAMAR GIGANTE
Os traigo una historia real que parece de ciencia ficción, tremebunda, pero con final feliz. Aunque resulte increíble, un
banco de calamares gigantes (de unos 50 cm de largo) atacó con gran
virulencia a unos pobres náufragos que esperaban ser rescatados en su
pequeño bote salvavidas.
FILET DE SALMON DESESPINDE PER CONGELDE
Cajas de peso variable.
Filetes de salmón salvaje ultracongeladados de entre 300 y 700gr.
100% carne de salmón.
Sist. de conservación: congelación (a -18ºC)
Presentación: caja de cartón íntegra y cerrada.
Sistema de distribución: vehículo limpio – Tª: <-18ºC
Caducidad: 2 años (dentro del envase suministrado y a -18ºC)
Esta combinación deleitara sus sentidos en todos los niveles, y lo dejaran levitando en el limbo de los sabores… bon appetit!
Ingredients:
Instructions:
Preparación:
1) Salpimentar el salmón y sellar en una sartén bien caliente
hasta que este dorado. Luego girarlo del lado de la piel y cocinar
durante 5 minutos
2) Agregarle los líquidos y dejar cocinar por 10 minutos hasta que se forme el glaseado
3) Para el ratatouille, cortar finamente en rodajas las verduras, y
distribuirlas por capas en una placa de horno untada en aceite de
oliva. Salpimentar y aromatizar con hierbas provenzales. Llevar al horno
hasta que las verduras queden asadas pero con cierta consistencia
4) Para montar el plato, disponer en un aro los discos de las
hortalizas y aliñar con suave vinagreta. Servir con el salmón glase.
|
| |
|
|
mmmmmm! el millor del blog, la recepta de salmó!!! mmmm
ResponEliminabonita imagen del pulpo jejeje esta muy chulo el blog
ResponEliminaaviam quin dia fem una mariscada els de la clase jajaja
ResponEliminaMe encanta comer pescado, sobretodo las gambas.
ResponEliminaLa receta del salmon la voy a hacer a ver que tal!!
Hola Demba.
ResponEliminaM'agrada molt q venguis peix i q t'agradi la teva feina.
A mi em sembla q la gent, cada vegada menja menys carn... en part perquè s'han vist imatges on pateixen maltractaments i els Animalistes han començat a aixecar el crit al cel.
I en canvi, els peixos, per ara, neden lliures fins q els pesquen, no?
hola Demba con este blog tuyo podemos aprender incluso a cocinar has tenido muy buena idea con poner la receta felicidades
ResponElimina